Novak Djokovic Alapítvány

 

A Lorus büszke támogatója a Novak Djokovic Alapítványnak

2014 januárja óta a Seiko Novak Djokovic órapartnere, de az óracsoport más tagjai is igyekeznek támogatni Novak Djokovic-ot és az általa képviselt kezdeményezéseket. A Lorus büszkén mutatja be újonnan indított órakollekcióját, mely promótálja és pénzügyileg támogatja a Novak jótékony alapítványt.

A Novak Djokovic Alapítvány 2007-ben azzal a céllal indult útnak, hogy segítse a hátrányos helyzetű gyerekeket Szerbiában és az egész világon. Számos iskolát és más intézményt támogatnak Szerbiában, oktatást, sport és egyéb tevékenységet biztosítva a gyerekeknek, akiknek különben sok esetben semmi esélyük nem lenne kitűnni.

Az utóbbi időben megnőtt a szükség az alapítvány segítségére, mivel a régiót pusztító árvizek sújtották. NDF keményen dolgozik, hogy segítse a szükséges rekonstrukciós munkákat.

A kollekció első darabjai 2014 júliusától váltak elérhetővé az európai, ausztráliai, Dél-afrikai boltokban és más kiválasztott piacokon világszerte. Azóta minden félévben előrukkolnak egy újabb szériával. Az órák piacra kerülésekor Novak Djokovic a következőt nyilatkozta: „Nagyon boldog vagyok, hogy a Seiko segít az Alapítványomnak a Lorus karóra kollekciókon keresztül különösen most, amikor annyi gyerek élete borult fel Szerbiában az árvizek miatt.”

Ha többet akar megtudni az alapítványról, kérem, látogasson el a http://novakdjokovicfoundation.org/ címre.